På pause

Jeg har taget en beslutning omkring bloggen. Jeg har spekuleret over det her i virkelig længe (altså rigtigrigtig længe) og hvis jeg mærker efter, så giver det her blogging ikke helt så meget mening for mig mere. Desværre.

Det er blevet til ‘jeg må hellere’ istedet for ‘det her er fedt, det vil jeg dele’, som det var førhen. Og sådan skal det jo ikke være. Og så får jeg dårlig samvittighed over, hvis der er noget jeg synes jeg ‘burde’ blogge om, men som jeg glemmer eller hvis der går for længe imellem – uanset om det er fordi jeg har for travlt med at leve livet eller om det er fordi der bare ikke er noget ‘nyt’ at fortælle om.

Og i trit med at jeg også bruger Instagram, så føles det bare nogengange lidt som ‘dobbeltarbejde’, fordi jeg faktisk deler det samme der som jeg har gjort her (eller faktisk mere). Så Instagram-delen giver mest mening for mig nu. I skal dog være hjertens velkomne til at følge mig derinde (det kunne faktisk være hyggeligt) – mit brugernavn derinde er christinaregi.

Men istedet for at lukke siden helt ned, har jeg valgt at sætte den på pause.. hvem ved, måske finder jeg lysten til det en anden gang.

Så tak for nu! Og (måske) på gensyn =)

Hilsen Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *