Fødselsdagsfejring

Matti bliver snart 4 år – og det blev selvfølgelig fejres med familien igår. Næsten alle kom; så vi var 16 folk hjemme i stuen. Vi har ikke verdens største stue (eller hus for den skyld), men jeg synes simpelthen at nu muligheden er der, så føles det mest rigtig. Og det var simpelthen så hyggeligt!

Matti blev simpelthen beriget med så mange fantastiske gaver! Matti har varieret meget i hvad han ønskede sig; så han fik meget blandet – men alt faldte (heldigvis) i herrens smag. Det er svært at lege med det hele på en gang, men jeg synes faktisk at vi har fået leget med stort set det hele i dag. Gaverne fra os får han jo (selvfølgelig) først på tirsdag, hvor han har fødselsdag.

Og for at gøre noget andet, havde vi lavet kagemænd til alle gæsterne; så man selv kunne dekorere den som man ville. Noget som virkede som noget alle synes var ret sjovt. Nogle gik riiiiimelig meget op i det, haha. Men det var hyggeligt og helt klart noget vi kunne finde på at gøre igen.

Matti havde virkelig en hyggelig dag; han nyder selskabet og opmærksomheden – og så er det jo altid fedt med nye ting. Matti var godt træt om aftnen, så han faldte hurtigt i søvn med en Iron Man under armen. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *