Min første cheesecake

Jeg må indrømme at jeg aldrig helt har forstået hvorfor folk snakkede så godt om cheesecake, for – lad os være ærlige – så lyder det da ikke så lækkert med en ‘oste kage’.

I fødselsdagsgave fik jeg Liv Martines nye bog ‘skønne kager og søde sager’, som udover at have nogle vanvittig flotte kager også har lagt væk på at minimere sukkeret uden at det går ud over smagen.

Så.. i weekenden fik jeg lyst til at bage. Så jeg hev bogen frem og fandt en opskrift, hvor jeg tænkte at mine evner rakte. Det blev denne cheesecake. Og selvom jeg bøvlede ret meget med kiksebunden, så er jeg ret godt tilfreds med resultatet. Og at jeg så troede min form var 20cm men istedet 22, er jo bare en mindre detalje (og grund til at kagen blev liiiiiidt tynd).

Men den blev heldigvis godkendt af de to herre herhjemme. Faktisk tror jeg Matti spiste 3 portioner, haha. Men den blev også god! Jeg havde aldrig smagt en cheesecake før, så anede ikke helt hvad jeg havde kastet mig ud i – eller hvad jeg kunne forvente. Men den var mega lækker!

Det er faktisk ret hyggeligt at bage.. altså andet end boller. Det må jeg gøre noget mere i!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *