Nytårsaften 2018/2019

Hvor er det vildt at det allerede er en uge siden det var nytårsaften. Tiden går åndssvagt stærkt! Men! Nå.

Jeg håber i havde en helt fantastisk nytårsaften! Det havde vi! Vi holdte det sammen med et vennepar (okay, det er faktisk også Claus’ søster) og deres søde søn. Vi elsker at bruge tid sammen med dem; så at fejre nytår med dem, var jo bare helt fantastisk!

Man skal dog vænne sig lidt til denne form for nytår. Haha. Pludselig står aftnen mere i hyggens tegn end i ‘lad os se hvem der kan drikke flest shots’-tegn. Der er bestemt intet galt med den hyggelige måde! Førhen (før Matti) holdte vi jo altid nytårsfester med 20-30 mand og vi var igang til klokken sent.

Nu er det bare hyggeligt istedet for; og det bliver fokuseret på hyggen, samværet og god mad. Jeg er mega fan af, at man gør mere ud af det og får noget andet end det man normalt får, så nytår er oplagt til lækkert mad udefra!

Da klokken slog 00.00, var vi også klar i sofaen til at ‘hoppe ind i det nye år’. Matti synes sgu godt nok det var noget underligt noget, for normalt må vi jo ikke hoppe i sofaen. Haha. Efterfølgende tog vi overtøj på og så skulle vi jo ud og se fyrværkeri! Da vi står derude ser vi nede af vejen, at er batteri vælter og ‘skyder’ direkte ind på deres hus (heldigvis skete der ingenting med nogen!), men føj! Jeg når lige at sige til Louise, at jeg frygter sådan at der sker noget med det fyrværkeri og ikke engang et minut efter.. ja, så går det lidt ud over os.

Matti og jeg valgte at gå op til vores fordør, da vi skulle tænde vores batteri. Da vi står deroppe og de får gang i batteriet, rammer et af skudene en lygtepæl og kommer tilbage mod os – og rammer mig. Jeg blev ramt på hånden og altså, selvom det var ‘ingenting’, så var det sgu noget lort alligevel! Det gjorde fucking ondt og jeg blev sgu forskrækket – især fordi foran mig stod Matti altså! Så havde den ramt 20cm ved siden af, så havde den altså ramt ham. Og han var panisk! Har aldrig hørt ham sådan før; vi skulle ind og alt det pjat derude skulle bare stoppe. Nu. Øv!

Og efter nytårsfyrværkeri, stod den på kransekage – noget man burde spise langt oftere! Og så var det godnat tid for Matti.. oog for os andre!

Hvad mon I lavede på jeres nytårsaften?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *