Juleaften

Vi havde en skøn juleaften – og dag! Det er jo allerede ved at være længe siden, men dagene er ligesom bare smuttet fra mig.. så i får lige et lille indlæg nu.

Om formiddagen her vi altid til tradition at skulle på kirkegården – vi skal lige ned og sige god jul til dem vi savner. Vi har altid lys med ned, som Matti har tegner på inden – en lille ‘julegave’ fra ham til dem. Da vi havde været på kirkegården, besluttede vi st gå en god tur – i håb om at Matti ville blive så træt, at han ville sove til middag. For sådan en juleaften kan godt trække tænder ud.

Meeen, hvis man kender Matti, så ved man at det ikke er altid at han også synes en lur er en god ide. Der blev ikke taget så mange billeder om aftnen, for havde alt for travlt med at hygge mig.

For første gang holdte vi det hjemme og jeg synes det var så hyggeligt – og helt genialt, når man har en 3årig. For eftersom at han ikke havde sovet til middag, ramte søvnen lige pludselig. Men han nægtede at komme i seng, så istedet faldte han i søvn på en madras ved siden af mig.

Men det var så hyggeligt! Vi fik lækker julemad – hvor mor og far havde været nogle fantastiske hjælpere! Og jeg fik nogle fantastiske gaver! Faktisk er jeg glad for hver og en!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *