Juletræet med sin pynt

Nu er det snart juleaften – og med en 3årig i huset, går tiden meget med at tælle ned. Så nu skal vi sove 2 gange mere, og så skal vi give gaver (og måske have gaver).

Og for første gang nogensinde skal vi holde jul hjemme – og jeg glæder mig faktisk helt absurd meget! Jeg elsker at være ude, men det bliver en fantastisk oplevelse at prøve hjemme.. også selvom mor og far hjælper med maden.

Men juletræet er kommet ind og er blevet pyntet. Faktisk har vi pyntet træet 2 gange. Vi var jo ude og fælde træet for noget tid siden og så fik vi træet ind i stuen.. men den var seriøst kæmpe! Jeg tror der var 5cm til loftet. Vi pyntede træet, men jeg kunne ikke helt indfinde mig med det. Så en dag tog jeg saven med ind i stuen og savede nok 20cm af den – og nu synes jeg virkelig træet er PERFEKT.

.. så nu kan det godt bare blive D. 24, så vi kan få gaverne under. Ja det gør vi ikke endnu, for hvis Matti har arvet bare lidt af sin mors nysgerrighed.. ja, så bliver gaverne splittet ad inden det bliver juleaften. Just saying. Derfor er de ikke fremme – for nogen af os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *