Når noget rammer en..

Kender I det med at nogle film bare.. rør en? Man kan ikke helt præcis sige hvad det der i filmen eller ved filmen, men der er bare nogle der gør er større indtryk end andre?

Jeg skal nok lade være med at spoile filmen fuldstændig.. men!

Jeg er næsten lige kommet hjem fra en super hyggelig tur med to søde piger. Først var vi ude at spise og derefter tog vi i biffen og så ‘a Star is born‘. Og wow. Jeg troede jeg havde en ide om hvad filmen handlede om, fra at se traileren og sådan, men oh boy.. overhovedet ikke. Den var virkelig god!

Den tog en drejning jeg slet ikke havde set komme og som mit følsomme hjerte slet ikke kunne være i.. så jeg blev måske lidt påvirket og trist. Okay, tårerne trillede ret meget ned af kinderne på mig. En blanding af filmens handling og så hende Lady Gagas fucking sindssyge vilde stemme – ja, det gjorde sgu et eller andet.

Og da jeg så kommer hjem og Claus spørger om det var en god film.. jep, så begyndte jeg igen. Jeg kunne ikke fortælle han om filmen uden at tårerne trillede.

Og nu er jeg gået i seng og kan slet ikke slippe det. Det er virkelig en god film, men det kom altså bag på mig hvordan handlingen var – oog at jeg blev så rørt af den. Jeg ved godt at det ikke altid er så meget der skal til før jeg bliver rørt, men uh. Det var med gåsehud, tårer og det hele.

Så hvis du egentlig ikke havde overvejet at se den – så tænk om! Det er virkelig en god, sød, sjov og nåja også en lidt trist film. Jeg kunne bestemt godt finde på at se den igen – meeen, hvis jeg skal blive trist over den igen, så vil jeg helst bare sidde hjemme og se den, så jeg kan tiden fred. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *