Nisseløjer 2018

Der er en del, der griner lidt over de ting nissen herhjemme laver. Jeg ved faktisk heller ikke helt hvem der hygger sig mest med nissen herhjemme. Haha. Så nu har jeg besluttet at lave et indlæg med inspiration til jer – da vi stadig er igang med december, vil jeg løbende opdatere det her indlæg.

Mange af tingene har jeg også flashet på Instagram og hvis i mangler endnu flere gode ideer, så følg hashtagget #nisseløjer derinde – der er ret mange gode ideer.

Nå men! Her er lidt af det nissen gør herhjemme..

Gaveindpakning

Vi vågnede op til at nissen havde pakket vores skabslåge ind. Faktisk havde jeg overvejet at pakke en dør ind, meeeen. Det var sgu lidt underligt, synes Matti. Især fordi han troede det var den gave han skulle have af nissen. Haha. Heldigvis var der en rigtig gave til ham INDE i skabet.

Pebernødder!

Efter lidt mange løjer, var det rart at nissen ‘kun’ havde lavet et ansigt af pebernødder på køkkenbordet.

Toiletpapir over det hele

Nissen havde hygget med toiletpapir i stuen. Så det var viklet om møblerne.. men det mest skøre var, at den også havde fyldt undertøjet og sokkerne med toiletpapir.

Juletræsfest om natten.

Vi stod op en morgen til at nisserne (alt julepynten) dansede rundt om et juletræ. Det så ret hyggeligt ud, men Matti synes det var mærkeligt – og så havde de lagt gaven fra nissen under juletræet. Ej men altså!

Grøn mælk

De fleste børn synes det er et hit – Matti not so much – men det skulle jo prøves alligevel. Matti sagde han var tørstig, og jeg gik i køkkenet og hentede en kop mælk til ham – med grøn frugtfarve i. Da jeg kom hen til Matti sagde jeg ‘ej, der er sket noget mærkeligt.. prøv lige at se mælken?!’, Matti var skeptisk og kiggede i koppen og sagde ‘hmm.. jeg tror ikke jeg er tørstig mere’.

Legetøj på en snor

Matti havde ikke ryddet sine magneter op, så i løbet af natten havde nissen leget med det og hængt dem op på en snor. Matti synes det var ret sært, men heldigvis også sjovt. Han var mest bekymret for, om nissen mon selv ville rydde det op efterfølgende.

Skeer ved tandbørsterne.

Det er egentlig også total skørt og noget jeg så et andet sted (måske egentlig på IG?), så det var jeg nødt til at lave herhjemme! Nissen havde lagt skeer ned til tandbørsterne, så da vi skulle have børstet bisserne i morges, så Matti dem.. så vi fik en snak om om nissen mon brugte skeer som tandbørster?

En række af sko.

Den nisse altså! Den havde hentet en masse sko i gangen og lavet en lang række igennem stuen. Og Matti synes det var underligt for ‘nissen har da sine egne sko – og vores er alt for store’.

I må rigtig gerne kommentere med andre gode nisseløjer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *