Mit første (færdige) strikkeprojekt

FÆRDIIIIIG!!

Endelig endelig endelig blev jeg færdig med den skide nissehue. For pokker, hvor har det trukket tænder ud! Især fordi det virkelig var demotiverende at jeg jo skulle trevle op for at gøre den mindre. Men det gjorde jeg – og valgte også at strikke i dobbelt garn.

Og jeg er faktisk ret godt tilfreds med resultatet; bevares, der er plads til forbedringer – men tager i betragtning af at det er FØRSTE gang jeg prøver.. ja, så er det faktisk gået meget godt.

Den eneste ulempe der så har været er.. at den stadig er for stor. Altså den er meget løs til Matti, men han kan godt have den på.. Den passer dog bedre mig. Men nå, fin blev den. Og nu gider jeg ikke lave flere nissehuer! Hvertfald ikke i strik. Godt Matti stadig har sin syede hue fra sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *