En “Mor-Matti-hyggedag”

Jeg havde mulighed for at holde en fridag i dag; som selvfølgelig blev brugt med Matti. Jeg synes vi løber stærkt i december – der er meget vi skal, meget vi vil og meget vi bør. For det meste prøver jeg at stikke en finger i jorden og kun gøre det der giver mening.. Men nogle ting er jo også en oplevelse.. osv. Som fx bare den weekend vi lige har haft, hvor fredag stod på julehygge i børnehaven (julefrokost for mig om aftnen), julefrokost hele dagen lørdag og juletræsfældning søndag. Bum. Det var så den weekend.

Derfor forsøger vi at have “tulle-dage” og hyggedage. Hvor vi laver lige det vi har lyst til og hvor den største plan måske er hvad vi skal have at spise. De er fantastiske de dage – og vi nyder dem. Nå, det var lidt et sidespor. Det skulle ikke handle om “jule-ræset” men om i dag.

Matti og jeg lå i sengen indtil Matti simpelthen ikke kunne holde spændingen ud, for Matti får gave af julenissen hver dag. Det har resulteret i at vi faktisk for det meste står op omkring kl. 5. Fuck. Men heldigvis – for mig – var det ikke tilfældet i dag. Vi sov til kl 6 istedet!

Da vi var kommet op og havde fået morgenmad – i sofaen, bevares, imens vi så Ramajetternes Jul – så var det tid til leg. Matti leger bedst med nogen, så jeg var med til at lege lidt. Vi var også i køkkenet, hvor vi bagte brunkager. Lige inden frokost tog vi til Esbjerg – egentlig for at finde en gave til ham far Claus – men vi fandt ikke en fis. Til gengæld fik Matti nye Mario-sokker og jeg fik nye skåle. Hov.. 

Efter frokost tid, legede vi igen og så lidt tegnefilm. Matti har fået sådan noget modellervoks/frisørsalon noget i adventsgave, som er et kæmpe hit herhjemme! Han/Vi leger næsten ikke med andet – men det er altså også ret sjovt at lege med. Efter frokost og leg med modellervoks, hoppede Matti på cyklen og vi cyklede hjem til mormor, som stadig er syg, og spiste eftermiddagskaffe. Det var tiltrængt lige at komme ud og bevæge os lidt.

Da vi kom hjem derfra, fik vi pakket tasken, for vi skulle til juleafslutning i svømmeklubben. Normalt er det mormor der er med Matti til svømning, men fordi hun jo er syg, tog jeg med istedet. Og det var virkelig hyggeligt – og han er skide sej i det vand der! Og det er jo ikke en rigtig juleafslutning uden besøg af julemanden, slikposer og dansen om juletræ – det så blev der selvfølgelig også gjort. Juletræet fik de ud i vandet og så svømmede vi rundt om. Ret så sjovt!

Og fordi Matti tonser afsted, når han er til svømning.. Ja, så er han af gode grunde riiiiimelig træt når han kommer hjem. Normalt har Matti en masse at fortælle, når han kommer i seng. I dag faldte han i søvn IMENS jeg læste godnat-historie for ham.. Det tror jeg seriøst aldrig er sket før. Haha. Lille trætte, søde mus,.

.. Så man kan sige. Selvom planen var at vi ikke skulle lave noget i dag.. Ja, så endte dagen faktisk med at være fyldt helt op. Men det har været en super hyggelig dag og vi har alle nydt det! Meen.. Det er bare så rart at der ingen planer er (ja okay, udover juleafslutningen), så vi kunne gøre præcis hvad vi havde lyst til. Mange flere af de dage, tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *