Årets juletræsfældning

Så kom vi afsted igen i år.. Ligesom de sidste par år, har vi været afsted med min familie ude og fælde årets juletræ. Jeg synes det er en super hyggelig tradition og en skøn måde at være sammen på. I år var det dog i regnvejr og min mor lå syg. Men afsted kom vi – og vi fandt også det perfekte træ. 

Inden vi tog afsted, havde vi lavet nogle “kriterier”; fx skulle den ikke være højere end Claus og den måtte ikke være voldsom bred. Ja altså.. Det glemte vi vidst da vi var i skoven, for træet er nok 20cm højere end Claus og bare skide flot! Jeg GLÆDER mig altså til at få den ind i stuen. Jeg håber godt nok, at den kan være herinde.. Ellers må vi jo bare få savet noget af længden. Men den er så fin – så kryds lige fingre for, at der ingen problemer er!

Men Casper og Laura var med – og Matti ELSKER at Casper finder på skøre ting (ligesom sin morfar). Så Casper viste ham jo fx det der jagt-sted.. Ja, jeg kan faktisk ikke huske hvad Casper kaldte det, men der hvor man holder øje med dyrene? Anyways. Matti synes det var ret sejt og lidt skørt, at man kunne sidde deroppe og holde øje. Derudover havde Casper også en økse med – og selvfølgelig skulle Matti være med til at økse i noget. Matti synes i hvert fald det er pisse fedt! 

Jeg satser stærkt på, at juletræet kommer ind i weekenden. Det har vi – herhjemme – lidt delte meninger om, men jeg vil egentlig gerne bare nyde den så længe som muligt. Og hvis vi pynter den lørdag, så har vi den en helt uge inden jul. Det gider vi godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *