Han vokser jo som ukrudt!

Matti døjer tider ret meget med vokseværk. Så meget at det i perioder påvirket søvnen og humøret. Øv. Men selvfølgelig, han vokser jo.. Og der er ikke så meget at gøre ved det, andet end at være i det sammen med ham.

Men når man vokser. Ja, så betyder det jo også at man vokser ud af det tøj man har. Matti er altid vokset i ryk og helt ærligt, så er det skide irriterende. 104 nåede vi aldrig rigtig at have særlig meget i, for istedet rykkede han bare op i 110 (som er det han bruger nu).

Så selvom det er december, og selvom jeg måske synes der er så meget andet der skal bruges penge på lige nu – ja, så er Matti vokset ud af næsten alle sine bukser. Og så skal der selvfølgelig noget nyt til. Og seriøst, det føles som om det er sket hen over natten. Måske den nat han havde vokseværk? Ej, jeg ved det ikke. I hvert fald.. Så har vi været nødt til at købe lidt nyt til ham.

Og se lige alt det lækre tøj. Faktisk var det mest bukser han manglede, men så fandt jeg en masse finefine trøjer oveni. Efterfølgende kan jeg jo godt synes det er lidt skørt, at jeg har købt 3 par bukser og 5 trøjer, nu det mest var bukser vi manglede. Men er de ikke meget fede!? Det er faktisk ikke så tit vi handler hos zara, men engang imellem er jeg da lige inde forbi. Og det var også der jeg shoppede denne gang.

Og helt ærligt ikke? Så er jeg mega fan af, at det ikke koster en bondegård. Til en dreng i børnehave, skal tøj bare være lækkert at have på og noget der godt må gå i stykker – eller i hvert fald ikke noget, man føler man skal passe på. Og alt det tøj jeg købte i dag – det kostede faktisk under 550. Det er sgu billigt – og så gør det ikke så ondt, når barnet kommer hjem med maling på trøjen eller huller på knæet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *