Al begyndelse er svært

Jeg kan godt lide at prøve nye ting – så at ville lære at strikke er jo ikke fordi det er vanvittigt. Men for pokker! Når ens hænder er vant til at hækle, så er det som om de slet ikke gider samarbejde. Altså det går.. men det tager tid, fordi jeg skal tænke over alle masker. Næsten. Men det er godt jeg har en god lærermester i Louise – hun er mega sej til det her og har (for det meste) tålmodighed til mine spørgsmål. Haha.

Og da jeg så var nået et ret godt stykke og ville tjekke størrelsen på huen i forhold til Mattis hoved.. så var den jo blevet GIGANTISK; og når jeg siger det, så var den også alt alt for stor til mig. Men indrømmet; jeg har hverken tjekket garntykkelse (for jeg ville bare bruge det her garn) og der er heller ikke lavet nogen strikkeprøve – som de kloge siger man skal inden..

Så jeg har trevlet det hele op, for gider altså ikke lave det færdigt når jeg allerede nu kan se det aldrig bliver til noget vi kan brugt.. Det er fandme demotiverende! Mit første projekt – og så skal jeg starte forfra. Jeez!

Men nu er jeg startet forfra – og nu håber jeg fandme (ja, undskyld mit fransk) at den bliver vellykket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *