En tur ved stranden

Jeg elsker at have tidligt fri – så er der mulighed for at lave lidt andet, end når man er sent hjemme. Selvfølgelig. Som fx i dag. I stedet for bare at tage hjem for at lege og hygge, havde vi besluttet os for at tage et smut til stranden.

Det er faktisk ærgerligt, at vi ikke oftere er ved stranden; for det er virkelig lækkert. I dag havde vi taget en pose med, så vi kunne samle lidt, hvis vi fandt noget – så der blev både fundet drivtømmer, muslinger og krabber. Til sidst gik der måske lidt konkurrence i bare at få fyldt posen med er eller andet (nu er det til tørre, men er da spændt på egentlig lige at få set hvad vi fandt). Derefter – på vej hen mod bilen – gik vi så en tur i klitterne. Hvilket var reet hårdt for sådan en 3årigs ben. Haha.

Selvom det var hyggeligt at gå nede på stranden, så var ret godt at vi valgte at gå hen mod bilen, for pludselig begyndte det at dryppe.. og vi nåede faktisk kun ind i bilen før det for alvor gav vand. Haha. Godt det var på vej hjem og ikke da vi lige var kommet.

Men hvor var det dog en skøn tur med mor-Matti tid. Det var tiltrængt! Der går hurtigt ‘hverdag’ i den og så tager den ene dag den anden – så det er om at gribe muligheden, når man har tid til at gøre noget lidt andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *