30års fødselsdag

Sidste weekend – altså ikke igår, men en uge længere tilbage – valgte Claus og jeg at holde fødselsdag – vi slog det sammen, fordi vi begge jo er blevet 30 i år. Og det var skide sjovt!

Og helt ærlig ikke? Så var det en kanon fest! Folk virkede glade og der var en fantastisk stemning – og nåja, så blev jeg ret fuld!

Jeg viser jer ikke lige flere billeder fra aftnen, end den med bordet. For, lets face it – de billeder der er blevet taget, gik lidt op i hat og briller. Haha. Engang var jeg super god til at huske at tage en masse billeder når vi holdte noget.. det må være alderen, for der er virkelig ikke taget ret mange og dem jeg har taget, omhandler alle mulige åndssvage ting. Så i får ikke rigtig nogle billeder fra den aften. Eller.. i får lige er mere..

.. for vennerne havde stået for underholdning. Og det var virkelig sjovt (især fordi jeg vandt, haha). Men de havde fundet på nogle lege vi skulle udføre med bind for øjnene, hvor vi så hver havde en hjælper. Det var ret sjovt! Vi skulle pakke gaver ind, smøre rugbrødsmadder med leverpostej og sådan nogle ting. Og så havde mine skøre veninder så fået den åndssvage ide med 30 shots (selvfølgelig). Det gik også.. okay. Men indrømmet, de slog mig lidt ud. Haha. Men det er okay.

Men udover det, så hyggede jeg mig! Jeg havde også glæder mig til at se alle de skønne mennesker. Vi havde proppet 26 mand ind i vores stue og det var jeg liidt spændt på, men det gik faktisk rigtig godt! Buffet i køkkenet og selvbetjening af drikkevare i udestuen. Og selvom vi sad lidt tæt og kom hinanden lidt ved, så fungerede det.

Og selvom vi ikke holdte festen for at få gaver, så fik vi en massemasse af slagsen. TAK! Dem er jeg (eller; vi) rigtig glade for. Men det der var mest fantastik, var at bruge tid og have det sjovt med en masse venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *