Ærteposer

Jeg bruger faktisk meget af min tid på at være kreativ. For efterhånden laang tid siden, gik jeg igang med at lave nogle ærteposer.

Faktisk er jeg rigtig godt tilfredse med dem! Måske jeg skulle lave en lille diy på dem? (Kunne det have interesse? For de er virkelig super nemme at lave).

Nå men.. de her er lavet i forskelligt bomuldstof og tolags. Så først har jeg lavet en ‘lomme’ med plast granulaterne, så jeg var sikker på de ikke ville falde ud – og så syet dem i en ‘pose’ af det stof jeg havde valgt.

Og ja, jeg har valgt plast granulater.. selvom rundt omkring på nettet står der man kan bruge grødris. Men! Når de nu er lavet af plastik, så kan de jo komme i vaskeren, hvis det bliver lidt for ulækre. Dét synes jeg er smart – og praktisk!

Jeg ville faktisk gerne have vist jer endnu flere billeder af dem, men det glemte jeg inden jeg afleverede dem. Flot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *