De der navnelapper

Jeg har lige købt en ny portion navnelapper hjem til Bombom. Det er simpelthen så dejlig nemt – og hurtigt! Jeg bestilte dem torsdag formiddag og havde den i postkassen fredag morgen. Jatak!

Men! Det er jo ikke fordi det er noget ‘nyt’ det der med, at det er smart at skrive navn i sine ting, men de her klistermærker gør det sgu nemt. Nu er jeg jo både mor og pædagog, så jeg kan ligesom lidt fornemme det fra begge sider.. hvis man kan sige det? Det er guld værd og så meget nemmere, når der bare er navn i det hele.

De første navnelapper Matti havde, var der en traktor på – jeg synes det så super ud. Den her gang ville Matti være med til at bestemme; og komisk nok har han valgt et billede med en edderkop. Barnet er normalt ikke super stolt af ting, der er bare det mindste uhyggeligt. Men det her billede var ‘altså ret så sejt’ som han selv sagde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *