Efterår er lig med halloween

Jeg elsker efterår. Det kan måske godt skyldes, at jeg også har fødselsdag i oktober – men til dels også bare alle de ting man kan lave når det er efterår og hvad efteråret byder på.

I den forbindelse har vi været igang med græskaret – selvfølgelig! Matti var ikke så vild med at få klistrede fingre, men han ville så gerne hjælpe med at skære og få den til at ligne et græskar. Men hvad sker der for at jeg i år synes den var mega svær at skære i – er det mon fordi vi har været lidt tidligt ude? Eller mon det bare var en dårlig kniv? Matti synes især det var pissefedt, da der så endelig kom lys i og den kom ud til fordøren at stå.

Derudover har vi klippet, limet og hygget med både kastanjedyr og forskellige ophæng. Nede i Tiger fandt jeg sådan en pakke med en masse forskellige figurer, piberensere, klistermærker osv. Og den skulle vi selvfølgelig have med hjem. Nu kan jeg jo godt lide at være kreativ, så vi supplerede lidt op herhjemme med rulleøjne og glimmerlim. Resultaterne er blevet meget sjove; det er tydeligt at Matti har fået frie tøjler og var optaget af det – edderkoppeben har mindst 3 øjne og katten var en “monster-kat”, så den skulle selvfølgelig også have en masse øjne og farver.

Vores græskar er blevet så fint, men et billede af det færdige resultat må i fange på Instagram, tænker jegz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *