30 år!

Hiphip hurra for mig. I dag har jeg fødselsdag – og jeg rammer faktisk et ret skarpt hjørne, hvis jeg selv skal sige det. I dag er det 30 år siden jeg blev født. Crazy. Og faktisk har jeg ikke krise, som nogle faktisk tror.. Overhovedet ikke. Egentlig er 30 jo bare et nummer. Det jeg istedet tænker med tallet 30 er, at så er man ved at være voksen; når man er 30, så har man (som oftest) både hus, børn og bil. Så jeg er pludselig blevet “voksen”.

Og min mor har altid været kreativ (måske det er hende jeg har det fra?), så fordi jeg blev 30, skulle jeg jo have peber. Og helt ærlig – det er lidt noget pjat, ikke? Altså det der med at skal have peber. Men den her idé – den kan jeg skide godt lide. Den er ret sød. Jeg har fået en kurv med alle mulige forskellige former for peber.

Og i dag har virkelig været en helt fantastisk dag. Morgenen startede med gæster til brunch; så der stod den på scrambled eggs, vafler og rundstykker, efterfulgt at frugt og lagkage. Min søde familie havde også nogle gaver med til mig – tak for dem! Af Claus og Matti fik jeg et gavekort til nye briller; det er tiltrængt, så det er jeg SUPER glad for. Af mine forældre fik jeg en fjällraven taske, som jeg har ønsket mig LÆNGE. Jeg synes simpelthen den er så fed – og funktionel. Jeg er så glad for den! Derudover fik jeg også nogle lysestager, men de skal lige byttes (fordi der var en fejl på, øv!).. Af min bror fik jeg min parfume (ja, jeg siger min.. For har nok brugt den de sidste 10 år, haha). Af Louise og Michael fik jeg en bog omkring sukker (mere om det, skal jeg nok lige uddybe i et andet indlæg) og af mine svigerforældre fik jeg Jojo Moyes nye bog (yay!!) og Liv Martines bog om sukkerreducerede kager. Jeg glæder mig vanvittig til at få prøvet nogle af opskrifterne.

Til aften var vi ude at spise på flammen. Egentlig var meningen, at det bare skulle være os 3, men imens Louise og Michael var her snakkede vi om det – og pludselig var vi 6. Og det var super hyggeligt! Matti fik godt nok sugarrush, så han var lidt over det hele, haha (heldigvis var det, da vi skulle til hjem), men derudover var alt godt. Vi spise for meget – som altid – og sluttede af med is. Masser af is! Jatak.

Så jeg har haft en helt fantastisk fødselsdag. Men nu må jeg indrømme at jeg også er overdrevet træt. Puh. Så nu tror jeg, at jeg vil hoppe under dynen og bare nyde at i dag var en fantastisk dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *