Lige lidt nye syslerier

I weekenden var jeg med Louise til BabyBazar i Kvaglundhallen – og det gav anledning til at jeg kunne sidde lidt ved symaskinen. Jeg nyder at sidde derinde, så det er rart at have noget st ‘lave’ derinde – giver det mening? Jeg har fået lavet lidt forskellige suttesnore og en masse hårelastikker (og så lidt andet godt), som jeg faktisk selv har nogle af også. Hvis du er nysgerrig på mere – så hop ind på min Instagram, så lægger jeg det ind og til salg.

Men hvis I ikke ved hvem Louise er, så kan jeg kun anbefale at i smutter ind på hendes Instagram – hun hedder LouiseLykkeDesign derinde. Hun hækler og strikker – og hun er seriøst vanvittig dygtig til det og så bruger hun noget virkelig lækkert garn til sine projekter! Jeg hækler jo også, men jeg er slet ikke i nærheden af hendes kunnen.

Det er anden gang vi er afsted. Første gang var det kun Louises ting, denne gang sneg jeg lidt af mit eget med. Haha. Vi har allerede nu snakket om at vi må afsted igen, men hvor og hvornår har vi endnu ikke lige fundet ud af. Det er simpelthen så hyggeligt at være afsted!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *