Første tur i flyverdragten

Vi har lige prøvet flyverdragten af idag. Det var egentlig ikke fordi det var nødvendigt – altså sådan vejrmæssigt, det er køligt, meeen et termosæt kunne nok også gøre det – men fordi barnet havde rendt rundt i undertøj hele dagen (det er vel søndag?) og så ville vi pludselig i haven. Og indrømmet; så var det sgu altså bare nemmere at finde flyverdragten frem end først at tage noget tøj på. Matti syntes det var lidt fjollet – og det var det måske også, altså undertøj og flyverdragt? Haha. Men så kunne vi lige se om den var som den skulle være – og det var den heldigvis (og selvfølgelig).Og jeg kan ikke sige det for mange gange – jeg er så vild med den flyverdragt! Seriøst. Den forrige flyverdragt Matti havde, var også fra Didriksons – og jeg synes simpelthen de er så lækre og i virkelig god og slidstærk kvalitet. Matti brugte den gamle i 2 år – og den er faktisk stadig ikke sådan slidt-slidt. Og det smarte ved de her flyverdragter er altså også, at man kan klippe i syningen og så bruge den en sæson mere. Mega fan! Vi har købt den hos kids-world.dk og der er virkelig mange forskellige lækre farver – i kan se dem alle lige her, hvis I er nysgerrige.

Men seriøst; farven er så mega fed! Jeg må indrømme, at da vi købte den var jeg sådan lidt.. “øv den er ikke navy”, for det tænkte jeg var mere mig.. Men faktisk er jeg så vild med farven, at han også i år får en army-grøn vinterjakke. Og surprise – den er også fra Didriksons, ligesom flyverdragten. Den skal vi lige have hjem, så skal jeg også nok vise jer den.

Og så var det bar en lækker tur i haven! Jeg elsker vores have – og jeg ville virkelig ønske vi brugte den meget meget mere. Det må simpelthen være målet! I dag var vi bare ude kort inden aftensmaden, men vi fik da lavet kæmpe huller i sandkassen og gynget nogle vilde gyngeture.

Nu glæder jeg mig bare til at få resten af vinter-garderoben hjem. Jeg vil stadig have fat i nogle termostøvler, men jeg kan simpelthen ikke blive enig med mig selv (og med Claus) om hvilke han skal have. Så indtil da, er jeg bare glad for at vejrudsigten siger op mod 20grader de næste par dage – så har jeg da lidt tid at løbe på.

Og igen – dette er ikke et sponseret indlæg. Det er altså en flyverdragt vi selv har købt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *