Weekend #37

Engang lavede jeg sådan nogle “siden sidst” og sådan noget, men jeg kan se i min historik at jeg ofte viser hvad jeg laver i weekenderne.. Så derfor prøver jeg da at gøre det på denne måde istedet. Vi har haft en super god weekend; den har stået på festligheder hos en tidligere kollega og det var virkelig hyggeligt. Derudover har weekenden også stået på at male vores gang, købe ny reol (til gangen) og spise hos mine forældre.

Søndag var Matti i et underligt humør.. Men vi valgte at komme ud og få noget frisk luft alligevel. Der var nemlig noget der hed “Fest i byen” nede ved kulturspinderiet her i byen. Der var små boder, en hoppepude, ansigtsmaling (som Matti på ingen måder skulle i nærheden af) og så var der aktiviteter. Der var nogle der dansede, nogle der lavede parkour, nogle der lavede vægtløftning..

Og så var der de her “store drenge der stod på skateboard” og Matti var solgt! Faktisk så meget, at vi gik derover for at spørge, om Matti kunne få lov til at prøve at stå på en. Mor her havde tænkt, at han bare lige skulle prøve at stå på den – i ved, fordi han aldrig har stået på sådan en før. Men ham der stod der, synes at han skulle prøve det ordentligt – også selvom han ikke var så gammel. Så på med knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og hjelm – og så var der en flink fyr, som fortalte Matti hvordan man skulle gøre. Og han var bare pisse sej! Han lurede ret hurtigt hvad det gik ud på og kunne holde balancen og komme langsomt fremad. Matti var så på og synes det var fedt, liiige indtil han styrtede.. Så gad han sgu ikke mere. Men! Forståeligt nok. Men Matti havde også lidt en forventning om at så snart han kom på det bræt, så kunne han lave fede stunts og moves som de andre.. Meen, det kræver lige lidt øvelse. Hehe.

Da vi så kom hjem søndag eftermiddag virkede Matti bare pylret og utilpas. Og lige så stille kom feberen snigende. Pokkers. Så Matti måtte blive hjemme mandag fordi han havde feber. Heldigvis var han hurtigt ovre det – og var afsted igen tirsdag. Men åh, den lille mand. Jeg hader når han er syg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *