Hjemmelavet musli

Jeg ville lige dele denne nemme opskrift (hvis man kan kalde den det). Herhjemme spiser vi yoghurt stort set hver morgen – og indrømmet, så er det altså ret dyrt med det musli der. Og udover at være dyrt, så er det jo også fyldt op med sukker.. Og det tænker jeg nødvendigvis ikke vi behøver.

Så derfor er vi begyndt selv at lave det herhjemme – og det gør det muligt at lave på forskellige måder, med forskellige smage og sådan. Og vi elsker det! Matti synes det er sjovt at være med til at vælge smage.. Og helt ærligt, så smager det bare skide godt.

Honningristet havregryn

  • 2 spsk honning
  • 3-4 dl havregryn

På en pande med begge dele ved svag varme! Den fejl har jeg lavet et par gange – og så lugter det pludselig varmt og de er brændt på. Så svag varme, men i lidt længere tid, må være vejen frem. Rør så rundt i det indtil havregrynene har suget godt med honning til sig og ikke er klistrede mere, men istedet er blevet ristet (og knaser).

Og voila – så er der lavet honningristet havregryn. Vi gør det så lidt mere spændende ved fx at komme mandler, rosiner, mørkt chokolade, tørret frugt og/eller andet i. Det er kun fantasien der sætter grænserne – og det er bare mega lækkert!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *