Hvor blev det orange hår af?

Jeg havde en story og et billede på Instagram af mit nye hår, hvortil et par stykker skrev til mig om hvorfor jeg dog havde farvet det og sådan. Jeg tænkte det kunne jeg lige fortælle i dette indlæg.

Jeg elskede faktisk det orange hår, jeg synes det var ret fedt! Til en start synes jeg det var voldsomt, men sådan lidt efter lidt blev jeg mere og mere vild med det.

Men ja.. sagen er egentlig den at det var noget lort at holde. Ja, undskyld mit fransk. Men seriøst. Først fik jeg jo farvet alt håret og selv min hovedbund var helt orange. Og den første måned (eller sådan) var der heller ingenting; farven holdte og det var mega fedt. Derefter begyndte farven jo – selvfølgelig – at falme. Dertil havde jeg købt farvebomber, som kunne holde farven ved lige. Men jeg farvede håret måske hver 10ende dag og så smittede farven af en uge efterfølgende. For pokker altså. Det er bare ikke så fedt, når alle ens lyse håndklæder pludselig bliver orange.

Men min udgroning begyndte også at komme snigende – og den kunne farvebomben jo (klart nok) ikke gøre noget ved. Så da udgroningen begyndte at blive alt for voldsom, besluttede jeg mig for at et eller andet skulle der ske. Faktisk overvejede jeg om jeg ville farve det orange igen eller om der skulle ske noget andet. Jeg læste lidt rundt omkring og forhørte mig – og der var forskellige muligheder. Få trukket farven ud og få ny farve i, kom striber i håret over en lang periode eller farv det brunt. Og efterhånden jeg jo var træt af min udgroning (og at håret var falmet) NU, så kunne jeg ikke helt forlige mig med tanken om at skulle farve striber i – det fjernede ligesom ikke udgroningen i resten af håret.

Så derfor blev det farvet brunt. Farven jeg valgte hedder “lys brun”, jeg tænker det da var godt jeg ikke valgte en mørk brun. Haha. Men det er faktisk blevet okay. Det orange skinner igennem, så håret skal nok farves et par gange før det dækker sådan helt. Lige da jeg havde fået det farvet var jeg ret træt af, at det orange var så tydeligt. For det er det altså. Men flere har nævnt at det ligner ‘spil’ i håret.. Så det kalder vi det bare. Ej, jeg kan faktisk godt se hvad de mener – der er lidt mere liv i det, fordi det ikke bare er en gennemgående farve. Jeg synes faktisk det er okay. Jeg overvejer så, på et tidspunkt at få lysere striber i. Min tanke er, at jeg – på sigt – vil ende i min egen hårfarve.. Altså, engang.

Så.. Et halvlangt indlæg om noget så ‘ligegyldigt’ som min nye hårfarve. Haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *