Sommerferie bucketliste

Jeg viste på Instagram en liste vi herhjemme har lavet over hvad vi ville nå i vores sommerferie – det er godt nok ikke rigtig sommerferie mere, men måske i kan bruge ideen en anden gang?

Og så kan man måske godt tænke, at det er en lang liste? Men sådan noget som at grine, kilde og spise is – det er ret hurtigt klaret. Hvis vi ikke har spist is og kildet hver dag, så har vi i hvert fald hver anden.

Og så en dag da vi var cirka 2/3 igennem ferien, så satte vi os ned og krydsede dem af vi havde oplevet – for ligesom at se hvad vi manglede at prøve. Og nogle af tingene kunne vi jo sagtens prøve flere gange; som fx svømmehallen, stranden og tulle i bar røv.

Men nå.. ideen med listen? Faktisk var det fordi Matti flere gange havde sagt ‘mor når det blir ferie, så vil jeg gerne…’ og på et tidspunkt – da han var kommet med en del ting han gerne ville prøve – gav det måske bare mest mening at skrive det ned og så gøre det til en aktivitet som Matti kunne være en del af. Flere gange når vi er vågnet, har vi faktisk kigget på listen – og fået super gode snakke om oplevelserne forbundet med de forskellige punkter. Og Matti kan jo ikke læse, men han kan huske hvad vi har skrevet med nogle af farverne.. især den med bar numse og danse. Så de blev krydset af ret hurtigt, haha.

Ja, jeg er ret vild med ideen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *