Der skulle ske lidt ..

Da vi rykkede soveværelset og Mattis seng i kælderen, flyttede vi egentlig bare Mattis legetøj ind på det værelse, vi nu kalder legeværelset. Det blev placeret nogenlunde sådan som vi tænkte det skulle, men det blev aldrig helt færdigt.

Så igår da Matti og Claus hyggede sig og legede i stuen, fik jeg en spontan ide og gik igang med at fjerne alt fra værelset – eller, i hvert fald fjerne alt fra væggene – for så ville jeg male det hvidt. Det trængte en del, så det var på tide at få det frisket op.

Så igår malede jeg hele værelset, så nu er det klar til skulle indrettes. Der er nogle ting jeg ved hvor skal være og hvordan det skal se ud.. meeen, nu må vi se hvordan det ender.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *