Sommerferie, del 1

Vi har sommerferie – og hvor har vi dog været heldige med vejret (i hvert fald indtil nu). Vi startede vores ferie med Open Air, hvor Matti i mellemtiden var på miniferie hos sin farmor og farfar. Men derefter var det tid til ferie – sammen! Og jeg tror måske vi alle har haft brug for at geare lidt ned, så derfor prioriterede vi at de første par dage bare ville lave lige det vi havde lyst til når vi havde lyst til det.

Min bror har ofte spurgt om han ikke måtte låne Matti en dag – altså, så de kunne hygge uden at mig eller Claus var med. Og selvfølgelig måtte han det. Så han og Laura hentede Matti i badebukser, for de skulle til Nysø og hygge sig. Og det gjorde de virkelig! Matti var helt høj over det da han kom hjem – for Casper havde selvfølgelig trumfet den med McDonaldsmad til frokost.

Udover Mattis udflugt med Casper, har vi bare hygget os. Vi har været igang i haven med at fjerne fliser og sand (for nu skal den skide terrasse altså snart laves!), det er et projekt, som jeg hader at være igang med, men som jeg GLÆDER mig til vi er færdige med, for jeg er sikker på det nok skal blive rigtig rigtig godt. Derudover har vi cyklet lange ture, leget vandkamp, spist pizza og grillet, vi har leget i nattøj hele dagen og bare hygget os. Og så har vi spist is som aldrig før; både fordi det har været så varmt og fordi .. ja okay, jeg elsker is.

Vi – og alle tre – har faktisk lavet en liste over ting vi gerne ville nå at lave i ferien; jeg har vist den på Instagram, men jeg skal også nok lige vise jer den her på bloggen snart.

Og så tog vi i sommerhus torsdag i Ebeltoft – eller ikke sommerhus, men i sådan en feriehytte i Landal – og vi har haft en super god tur! Meeen det får I lige om i et andet indlæg (ellers bliver det sgu nok lidt for langt, haha).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *