Et lille projekt

Jeg er faktisk gået igang med at hækle lidt igen. Det er godt nok længe siden sidst, men det er rart at være lidt igang igen. Jeg er dog liidt udfordret, for jeg vil også gerne læse – og jeg kan altså ikke gøre begge dele på en gang. Desværre. Så jeg prøver at balancere lidt mellem det – så derfor tager det lidt tid at blive færdig (både med bog og projekt).

Men det var slet ikke det indlægget skulle handle om. Typisk.

Jeg er igang med et projekt – som jeg ikke kan fortælle ret meget om, da jeg tænker den skal gives i gave når den er færdig. Haha. Men jeg ville lige ‘give lyd’ og sige der var noget på nålen her. Langt om længe.

Projektet består af det lækreste lyserøde garn (som jeg ikke kan huske hvad er – for banderolen ligger derhjemme) og så noget blødt garn af micro akryl/bambus/elastan – det er nok egentlig tænkt til strømper eller lignende, men jeg tænker det passer perfekt til mit projekt – og det er bare virkelig lækkert at røre ved. Så.. stay tuned!

Og så vil jeg lige flashe denne her! Den er simpelthen smart til lige at holde lidt styr på garnet. Den fylder selvfølgelig lidt (men så er der også plads til både garn, nåle, saks og andet man kunne få brug for). Og så til 40kr i søstrene grene? Jatak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *