Årets Open Air

Oh, en weekend jeg har haft mig! Det var den tid på året, hvor vi skulle have gang i sangstemmerne og danse helt vildt på bænkene – og for dælen, hvor blev der danset. Faktisk så meget at jeg stadig havde ømme muskler tirsdagen efter!

Men nå! Det var selvfølgelig Open Air der gav anledning til fest og ballade – og det var som altid bare vanvittig sjovt! Vi fik hørt en masse fantastisk musik – som fx Queen machine, Seebach, Danser med drenge og alt mulig andet. Og så fik vi drukket en masse! Traditionen tro, skulle vi have spande – der enten var fyldte med isbjørn, champagnebrus eller sådan noget jordbær noget der smagte som en daquiry (jatak!).

Men i år var lidt anderledes end normalt, for jeg skulle med Kamilla i år – hvilket bestemt ikke gjorde mig noget, for hun er fantastisk at feste på bænke og drikke og skråle med på sange med. Så vi startede allerede fredag kl 9.30 .. humøret var højt og jeg var så klar! Fordi det var 30 grader, var det åndssvagt varmt – men jeg synes vi klarede det! Jeg havde nederdel på og tak for det! Lørdag startede også tidligt – kl 9 – og Jesus, der ville jeg sgu gerne lige have sovet et par timer mere inden. Men! Det gik – da vi først ligesom kom igang. Haha. Lørdagen var mindst lige så varm, og der havde jeg taget sådan en kort buksedragt-ting på, men det var altalt for varmt, så var nødt til at klæde om halvvejs.

Og så pludselig gav det vand – er i sindssyge hvor gav det meget vand. Jeg er sgu taknemmelig for at vi havde fundet et telt at stå i, med gode venner og en kande i hånden. Haha. Men faktisk så er det bare en del af det, selvfølgelig var det skide ærgerligt.. men altså, det er jo bare vand. Eller det var det, lige indtil det tog alt strømmen og alt musikken forsvandt. Så er det selvfølgelig heldigt vi var i et telt fyldt med festglade mennesker – for så lavede vi bare vores egen fest!

Det er lidt sjovt at se tilbage på de andre år, hvor jeg har taget MANGE billeder. I år har jeg måske taget.. 10. Men jeg har måske bare valgt at være mere til stede end gå og tage billeder hele tiden. Og nu glæder jeg mig bare til næste års Open Air!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *