Gårsdagens dessert

Igår bagte jeg kage til dessert. Mine forældre og min bror og kæreste kom og grillede – og jeg synes ligesom lige der skulle være lidt ekstra. Jeg ville dog have ønsket at den var blevet pyntet med jordbær (men hvad sker der for st hverken Rema eller Lidl havde jordbær?!), så den blev pyntet med melon og blåbær – men den smagte sgu stadig meget godt.

Kender i det, hvor det (nogenlunde) blev en succes? Sådan havde jeg det med denne kage.

Dog fuckede jeg op i cremen. Så den blev flydende istedet for flødeskums-creme-agtig, desværre. Smagen var selvfølgelig den samme – men finish og konsistensen var ikke HELT som jeg havde ønsket. Øv! Så jeg må helt sikkert lige forsøge mig igen og så håbe på, at den denne gang bliver som ønsket (og med jordbær på).

En tanke om "Gårsdagens dessert"

  1. Pingback: Lidt motion til mig – og så har jeg lidt brug for jeres hjælp .. |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *