Matti og jeg har været igang igen ..

Jeg har jo flere gange skrevet, at efter vi lavede maleriet til mine forældre – så ville jeg også gerne selv have et! Dog får I kun lige er forsmag på den, for jeg mangler lige at få malet kanten sort og sådan lidt.. men I kan da få lov at se lidt af maleriet.

Jeg er ret vild med det – også selvom der sker ret meget på den. Efterfølgende har vi så faktisk også tegnet på billedet med posca-tuscher. Resultatet af det blev måske ikke helt som jeg havde tænkt, men Matti synes det er mega fedt.. og det tæller jo også. Men farverne er fantastiske (og lige mig) og så har det også bare lidt betydning, at det er noget vi har lavet sammen.

Jeg håber lige på at få gjort billedet helt færdig i weekenden, så den kan komme op og hænge (nu står den bare og står på kontoret) – og SÅ skal jeg nok lige få lavet et indlæg med lidt flere billeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *