En snottet næse, en masse dyr og fantastisk kvalitetstid

Trods snotnæse og tungt hoved, drog Claus, Matti og jeg afsted mod Jylland Park Zoo – eller Haunstrup zoo, som det hedder herhjemme. Jeg var hårdt ramt af forkølelse og hovedpine igår, men da jeg i løbet af aftnen havde det bedre, proklamerede jeg for Claus at der skulle ske et eller andet i weekenden. Det et eller andet blev så til en tur i zoo.

Og det var super hyggeligt! Vi var afsted for 2 år siden – og selvom ikke meget har ændret sig, så er det stadig bare vildt hyggeligt at være afsted. Jeg må dog konkludere, at Matti ikke er HELT lige så begejstret for dyrene, som Claus og jeg er. Matti opdagede der var legepladser og forlystelser, så det var lidt svært at overbevise ham om at vi kom for at se dyrene og ikke for at skulle lege på legepladserne (hele tiden). Altså vi fik da set dyrene, men det tog ikke Matti mange sekunder at kigge burene igennem før han var videre – hvor Claus og jeg rent faktisk gerne vil se dyrene. Haha. Men vi fik både prøvet både og karrusel og Matti prøvede sådan en bulldozer-tog (som han synes var det sejeste!).

Hjemmefra blev Claus ved med at sige at det ikke kunne betale sig at vi tog vores vogn med.. men gæt mon hvad det første vi hapsede da vi kom derop? Jeps.. en vogn. Og Claus overgav sig også i løbet af dagen og indrømmede at det måske egentlig også var lidt smart. Haha.

Men vi hyggede os. Vi havde taget madpakke med hjemmefra, så da det var tid fandt vi en bænk med skygge og spise vores madpakker og drak brikjuice. Jeg synes det er så dyrt at spise sådan nogle steder, så jeg vil hellere medbringe noget hjemmefra – også kan vi købe os en is istedet.

Matti var træt på forhånd, så vi nåede næsten ikke ud i bilen før Matti gik kold. Og jer med børn, ved bare for ufedt det er når barnet falder i søvn kl 15.30.. Det betød så, at Matti her til aften først sov kl. 21… For han var jo selvfølgelig ikke træt. For helved. Men han var så træt i bilen, at det var næsten synd at forsøge at holde ham vågen. Så tager vi en længere aften med os; som blev brugt på leg i haven, lidt perlerier og historielæsning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *