Jyde i storbyen

Men oh my! Jeg lagde et billede på Instagram om, at vi var på vej mod København og at det var lidt op af bakke og at jeg var på udebane. For seriøst – det følte jeg! Vi tog toget derover og mødtes med en kammerat P derovre. Det første han spørger om er så ‘nå, hvad vil du gerne se nu vi er herovre’ .. og seriøst ikke? Så anede jeg ikke hvad jeg skulle se – for hvad kan man se?

Og vi gik og gik og så en masse forskelligt – og jeg kan ikke huske hvad noget af det hed. Flot. Men det var super hyggeligt og helt fantastisk at have P med i form af guide – han har boet der, så han vidste ligesom lidt om det. Hvilket jeg ikke gjorde. Overhovedet. Jeg følte lig så meget som en turist, hvilket faktisk er en nederen følelse.

Vi havde også lige lidt udfordringer på hotellet, men det handler vidst mest om at vi aldrig er på hotel. Det fik hvert fald P til at ryste på hovedet af os (hvilket jeg en fornemmelse af at han gjorde et par gange derovre..), men vi klarede det! Og det var altså bare mega lækkert at bo tæt på Royal Arena, så da koncerten var færdig kunne vi gå til hotellet.

Og vi gik og gik – faktisk så meget at mine fødder torsdag var total smadrede. Måske birkenstock ikke er de mest ideelle at gå med når man skal gå så meget PLUS til en koncert, men sådan blev det.

Vi havde hjemmefra bestilt busbilletter hjem – jeps, det er rigtigt. Vi skulle med bussen hjem. Dels fordi jeg dælme ikke skal køre rundt inde i København (med min uvished om byen, turistfølelse og frygten for at køre ind i de andre biler fordi – lets face it, de kører lidt mere godt til end her vestpå og så er der jo cirka en milliard biler!) og dels fordi det ville koste os halvdelen(!) af hvad en togbillet ville koste og busturen tager faktisk kun en halv time mere end togturen.

Det eneste der bare ikke lige måtte ske skete. Selvfølgelig. Vi kommer på motorvejen, får musik i ørene og sætter os godt til rette indtil pludselig.. så holder bussen bare stille. Der er sket en ulykke på motorvejen. Pis. Vi holder LÆNGE indtil chaufføren meddeler at ja, det er noget lort og at vi mindst vil blive EN TIME forsinket. Jeez. Så istedet for at sidde cirka 4 timer i bus, endte vi med at sidde næsten 6 timer. For selvom vi var forsinket pga ulykken, så var der også fragt af vindmøllemoduler og andet sjov. Selvfølgelig. Det er jo klart.

Jeg tror at konklusionen fra vores tur må være; vi kommer for lidt ud! Og det må vi få lavet om på – jeg tænker at det skal vi blive bedre til, både som par men også som familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *