I bet that you look good on the dancefloor!

Jeg nævnte jo lige kort, at Matti er på miniferie hos mine forældre, men jeg fortalte jer ikke hvorfor. Jeg sidder lige nu i bussen på vej hjem fra København, hvor Claus, en kammerat og jeg har været siden igår. Claus spurgte for længelænge siden om jeg ikke ville med over og høre Arctic Monkeys og det ville jeg vanvittig gerne! Det var så igår det stod på i Royal Arena – og jyden her kom sgu til storbyen, haha.

Det lyder skørt, men når folk har spurgt mig “nå.. Arctic monkeys. Hvad spiller de?” Så har jeg faktisk svaret, at det vidste jeg ikke helt. Og det er faktisk ikke HELT rigtigt. Jeg kender en god håndfuld af deres sange (og brugte min tirsdag på ligesom lige at lære liidt flere at kende), men jeg synes det er svært at forklare hvad det er for noget musik. For det er ikke så tit man hører deres sange i radioen – og nej, jeg skal ikke begynde at synge deres sange for folk. Og hvilken genre det er? Ehm, sådan lidt.. Jeg aner det faktisk stadig ikke. Eller jo, det er rock – men jeg synes bare rock er ret bredt.. ikke? Hop selv på Spotify, hvis du er nysgerrig.

Men når det så er sagt. Så var det er helt vildt åndssvag fed koncert! Jeg ærger mig lidt over jeg ikke lige fik lært lidt flere sange, men det var så fedt! Og der var så meget gang i dem – musikken er mega fed og så har ham forsangeren, har bare en mega lækker stemme! Jatak! Og selvfølgelig spillede de ‘i bet that you look good on the dancefloor’ og ‘are you mine’ og… ja, rigtig mange andre (jeg også kendte). Så jeg kunne sagtens tage til koncerten igen, uden tøven!

Nu er jeg ikke den helt store ‘gå til koncerter’-type, men det har bare en pisse fed stemning, når ALLE tilskuerne er kommet for at høre det samme musik (og ikke som til fx Owen luft, hvor nogle kommer for musikken, nogen for øllene og andre for de 4 sange de kender).

Nu vil jeg skrue op for musikken, finde en god på på storytel og lade buschaufføren gøre sit arbejde, så vi kan komme hjem!

En tanke om "I bet that you look good on the dancefloor!"

  1. Pingback: Jyde i storbyen |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *