Owen luft

I weekenden var jeg afsted med en veninde til Owen Luft kåncert – og seriøst ikke? Så var det bare skide sjovt! Det er i hvert fald 10 år siden jeg sidst har været afsted, så jeg var ret spændt på det. Dels fordi det var så længe siden og dels fordi de veninder jeg førhen har været afsted med til sådan noget faktisk alle er gravide (ja, hvad er det også for noget? Haha.) men heldigvis har jeg Kamilla; som jeg fik kontakt med (igen) sidste år, da jeg blev fastansat og hun blev min kollega – og min rigtig gode veninde. Og hun er helt med på sådan noget festivalsnoget. Thank god! (Og så må jeg selvfølgelig tage de andre veninder komme med, når de er klar til det igen!)

Men altså. Vi startede lørdagen med morgenmad hos en anden veninde, efter morgenmaden (og en god slat shots) var det afsted til Nordenskov og Owen luft. Turen derud bestod af sange vi kunne synge med på – og så var stemningen ligesom lagt.

Vejret var vi ret bekymret for, så derfor havde vi også pakket både tykke trøjer og regnjakker ned. De havde lovet 14grader? Øv! Men vejret holdte egentlig okay. Det støvregnede lidt og var koldt, men ikke noget jeg sådan var generet af. Det var først da Helmig kom på, at det begyndte at give vand – og at det blev rigtig koldt. Ja, faktisk så koldt at vi besluttede os for at tage hjem fordi vi frøs.

Men! Indtil vi tog hjem, var det virkelig en god dag. Med en masse lækker musik, søde venner og god stemning. Jeg er fan! Jeg overvejer faktisk om jeg måske også skal afsted igen næste år? Måske måske. Nu vil jeg i hvert fald glæde mig lidt til Open Air.

Og selvom jeg synes det var SKØNT at komme hjem og kysse på både Claus og Matti igen, så er det altså også lækkert nok nogengange at komme ud og bare være “Christina” og ikke “mor” – og bare kunne hygge mig og skabe mig åndssvagt med mine veninder. Det har man altså også brug for indimellem.

I morgen tager Matti på mini-ferie hos mormor og morfar. Matti glæder sig helt vildt, så det skal nok blive helt fantastisk. Og hvorfor han mon skal det.. Ja, det må I lige høre om en anden dag. Men jeg glæder mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *