En kreativ sjæl

Det kommer nok ikke fra nogen fremmede, at Matti synes det er skide hyggeligt at lave kreative ting. Han fordyber sig virkelig i det; og så er han lærenem og – hvis du spørger moren – skide dygtig!

Vi er jo faktisk færdig med vores kontor – som jeg nok skal få vist jer nogle billeder af på et tidspunkt! Der mangler bare liige det sidste. Det kontor var jo tænkt til, at være et sted til Claus’ computer og til min symaskine. Men det har vi faktisk ændret sig lidt. Matti gav udtryk for, at han også gerne ville være på kontoret og “arbejde”. Så istedet for min symaskineplads, har vi faktisk lavet et “kreativt hjørne” til Matti. Så han har fået en juniorstol derind, et underlag til bordet og så alle hans tuscher, sakse osv. Og han bruger faktisk rigtig meget tid derinde. Og det er jo stadig muligt for mig at få symaskinen frem – så flytter vi jo bare hans farver osv.

Sidst vi var hjemme ved mine forældre, gik morfar og Matti igang med at sy. Jep, I hørte rigtigt – de syede faktisk! Det vil jeg da gerne indrømme, at jeg tænkte at det var han slet ikke gammel nok til – men resultatet er da blevet meget godt (og det var selvfølgelig med hjælp fra morfar, men stadig).

Han har jo været med til at male maleriet til mormor – og jeg har et lærred liggende, som vi skal have lavet færdig til gangen.. engang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *