En fantastisk fredag aften

Jeg har en sødsød kollega, der kommenterede på hvorfor jeg i alverden ikke havde blogget om i fredags – så det gør jeg nu. Haha.

Kender i de der fester, hvor man ikke lige helt har en fornemmelse af om det bliver en virkelig god fest eller en virkelig nederen en? Sådan havde jeg det med i fredags.. vi skulle til personalefest og indrømmet, så var jeg spændt på det.

Så er det så bare pisse fedt, når man bliver positiv overrasket. For hold nu kæft, hvor var det sjovt! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været til en fest der var så sjov; vi blev småfulde og der var bare mega god stemning. Folk sang med, dansede og grinede. Ja, hold nu op hvor vi grinede!

Der var linet en masse ting op i løbet af aftnen; underholdning og mad. Og det var helt perfekt – og igen virkelig sjovt! Vi sang sange, dansede, lavede konkurrencer og snakkede om vanvittige ting. Som i kan høre er jeg ret oppe og køre over det! Og det er jo bare mega fedt!

Dresscode var ‘hovedbeklædning’ og det var altså fedt at se det store udvalg i hatte; en kom i nissehue, en i sådan en indianer høvdings fjerhat? Og ja – der var lidt af al muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *