Hvornår mon han stopper med at vokse i smug?

Jeg ved godt at børn vokser, det er slet ikke det.. men i den tid det har været godt vejr og Matti har haft shorts på – ja, så er han faktisk vokset ud af næsten alle sine bukser. Så nu hvor det begyndte at blive køligt igen, var vi ærligt lidt på den. Så nyt skulle der til.. og kender man mig godt nok, så kom der (selvfølgelig) ekstra med i kurven. Ups. Men jeg synes altså kids-world har et fantastisk udvalg (og gode tilbud), så det er oftest der vi køber tøj til Matti.

Bukser blev der købt. Faktisk er det Claus der har styrer showet og bestemt og så har jeg bare lige sagt om jeg kunne lide det eller ej, inden vi trykkede bestil. Jeg er HELT vild ned de der sweatpants fra tumble’n’dry. Jeg har før nævnt min begejstring for det mærke – og de er altså bare lækre og bløde. De er en smule lange, men det skal han nu nok få indhentet.

Så nævnte jeg for Claus, at han gerne lige måtte kigge efter trøjer nu han var igang. Og også her fandt vi lidt. Jeg er HELT vild med den der starwars trøje; jeg synes den er skide sej. Claus er ret vild med det nye print fra molo, som er sådan noget guitar/musik/fest noget – og det er altså også ret fedt. Og den sidste er altså genial! Matti er ret vild med Frost-filmen, men at give ham en trøje med Anna og Elsa? Nejtak. Det er sgu for tøset. Men se lige hvem der er på den der? Olaf og den der snemonster – behøver jeg sige at Matti synes det monster er sejt? Haha. Det er en ret genial måde at gøre det lidt drenget.

Og sidst men ikke mindst.. så er Matti kommet lidt med på Ninjago-bølgen, så et par t-shirts derfra landede også i kurven. Matti synes de er mega seje – så nu håber vi på varmere vejr, så de kan komme i brug.

Jeg fatter bare stadig ikke, at han allerede er blevet SÅ stor. Det går ufatteligt hurtigt og det er så svært at følge med. Nu er han i en 104, men før jeg ser mig om er han vel allerede for stor til det? Jeez.

Og for at gøre det klart, så er det altså ikke et sponseret indlæg. Jeg ville vare flashe Mattis nye tøj – som jeg btw glæder mig til at han skal få i brug, fordi jeg selv synes det er pisse fedt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *