En lille kurv til legetøjet!

Matti har jo egentlig et legeværelse nu (efter vi har flyttet rundt ..), men alligevel er det ofte bare federe at være inde i stuen og lege – så derinde har vi også lidt legetøj. Det er heldigvis minimalt – og jeg forsøger at lade rodet være på hans værelse og få stykker legetøj i stuen. Han har faktisk også et helt skab i stuen til legetøj, spil og så videre.

Jeg ville gerne have en kurv/kasse/noget til vores hyldesystem, men uanset hvilken jeg har fundet, så har det bare ikke være lige dén jeg søgte. Kender I det? Enten var den i en eller anden farve (og det ville jeg helst ikke) eller også var den for bred eller for høj. Så jeg besluttede mig for at jeg selv måtte komme igang..

Så for længe længe længe (altså VIRKELIG LÆNGE) siden begyndte jeg på en kurv. Jeg har været igang med den MANGE gange, men lige så mange gange har jeg altså lagt den tilbage i skuffen og fundet noget andet at lave istedet. Men nu skulle det være nok. Så igår fik jeg den – langt om længe – færdiggjort. Og resultatet er blevet rigtig godt – og den passer perfekt til hylden og til legetøjet. Nu er det jo ikke fordi den er kæmpe stor, men der er lige plads til de der små nips Matti har liggende over det hele (hvorfor er det også man har en dreng der på et tidspunkt samlede på små kugler?).

Kurven er hæklet i fastmasker og i zpagetti-garn og oh my! For pokker, hvor er det hårdt at hækle i – det er nok også derfor jeg har hæklet på den af flere omgange. Men det fede ved det der zpagetti-garn er jo så, at det ser pisse fedt ud (og så tager det ikke vanvittig lang tid at hækle, kontra hvis man skulle igang i almindelig garn). Jeg har fundet min inspiration til kurven lige her – men de kurve sukker jeg altså stadig over. Så måske jeg alligevel skal lave dem… engang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *