Det færdige resultat

Jeg gav jer jo sådan en virkelig fesen teaser på det maleri, som Matti og jeg havde lavet til min mor. Jeg ville bare ikke lige vise jer det færdige resultat, før mine forældre havde set det.

Og sådan ser billedet så ud. Faktisk synes jeg det er blevet virkelig godt – også selvom det er fuld af farver, hehe. Det hænger i deres køkken – hvor alt andet er hvid/sort, så det giver vildt god effekt med så mange farver. Boblerne på maleriet her vi lavet med bobleplast – og det giver altså bare lige det sidste.

Selvom Matti og jeg ikke arbejder helt på samme måde, så var det faktisk rigtig hyggeligt at lave med ham. Så har nu købt et lærred, så vi også kan lave et herhjem til.. måske bare med liidt færre farver.

En tanke om "Det færdige resultat"

  1. Pingback: Matti og jeg har været igang igen .. |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *