Min mors fødselsdag

Hiphip hurraa. I søndags havde min mor fødselsdag – og vi var selvfølgelig inviteret til fødselsdag derhjemme. Vi startede ud derhjemme med rundstykker, sammen med mors familie. De er – endelig – blevet færdige med deres køkken, så det var første gang der skulle være så mange mennesker der. Og det er som skabt til det.

Da vi havde spist morgenmad og mors familie var taget hjem, blev vi der (altså, mig, Claus, Matti, min bror og hans kæreste). Vi havde aftalt at vi skulle grille sammen, da klokken ikke var ret mange, besluttede vi at gå en tur først. Jeg bliver simpelthen nødt til at slå et slag for Spinderiet i Varde. Det er ikke som sådan en legeplads, men der er bare meget sjov dernede; ting at klatre i, trampolin, musikinstrumenter osv. Vi er indimellem cyklet dernede for at lege. Da vi havde gået en tur, gik vi tilbage – for så var det grilltid!

Det var simpelthen så hyggeligt – og jeg ELSKER at bruge tid med min familie. Vi endte også med at bruge hele dagen derhjemme, hehe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *