Der skulle ske lidt nyt

I fredags havde jeg en tid ved frisøren.. Og egentlig var det bare til en klipning. Jeg har sovet med knold i håret og det er bare for dumt – det har betydet at mit hår bagpå er knækket og at når jeg har hårelastik i, hænger halvdelen af håret under (giver det mening?). I hvert fald, så synes jeg det ser virkelig fjollet ud. Så derfor bestilte jeg en tid – og tanken var faktisk at det skulle være kort.

En time inden jeg havde tiden, begyndte jeg så at overveje om jeg måske skulle vælge at få det farvet også. Det er noget tid siden – og det trænger virkelig. Så jeg ringede derud, og heldigt for mig havde de også tid til at farve mig. Yay! Jeg ville egentlig havde det kobberfarvet – det var tanken. Men da jeg sidder derude, får frisøren lokket mig lidt med til at det skal være noget med lidt mere “pang” – og det skal jeg love jer det er blevet. Haha. Det er blevet fedt, men MEGET rødt/orange.

Se selv? Der er i hvert fald sket en del. Håret er blevet ret kort, faktisk til lige under ørene. Men det gør bare så meget godt for mit hår – det føles sundere (det er det jo nok også, host) og så er det som om det har boostet mine krøller. For det er mine egne krøller, der går amok nu – endelig! Så blev det også lige farvet i den her meget hidsige farve. Jeg synes det er fedt, men jeg skal godt nok lige vænne mig til det.

Før så det sådan her ud. Som I kan se er farven VIRKELIG fesen; det er sådan en “forvasket” orange, men hvor spidserne er helt lyse (fordi det var så slidt). Så det trængte.. Faktisk rigtig meget. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været ved frisør.. Måske før jul? Så det var nok meget sundt for håret, at jeg lige kom afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *