Sand mellem tæerne

Lørdag havde jeg planer med nogle veninder om aftnen (det får I i er andet indlæg), så derfor prioriterede jeg, at Matti og jeg skulle lave noget om formiddagen. Claus ligger stadig syg, så det var bare os to på tur. Det endte med en tur til Blåvand Strand. Jeg må indrømme, at da vi kørte omkring 9.30 hjemmefra, frygtede jeg lidt at der ville være MANGE mennesker derude – for vejret var jo fantastisk. Men helt ærligt ikke? Så tror jeg der måske var en håndfuld eller to mere end os. Jatak! Så det må være det perfekte tidspunkt at tage derud – det må vi gøre igen!

Så vi fik leget i bølgerne, det er altså underholdende at se barnet storme ud efter den, for så at vende om og løbe skrigende væk fra dem. Haha. Vi hoppede selvfølgelig også over bølgerne – det skal man jo. Og da vi havde været derude lidt tid, fandt vi et godt sted i sandet, hvor vi spiste lidt frugt, nogle kiks og drak æblejuice.

Og så er han altså lidt skarp. Da vi går ud i vandet, siger jeg til Matti at det er vigtigt, at vi kun lige går ud til knæene, fordi bølgerne kan være ret høje.. barnet ville så vide, om det var mine knæ eller hans vi snakkede om.

Da vi havde været derude hele formiddagen, kørte vi hjem. Og selvfølgelig faldte den lille mus i søvn på vej hjem i bilen. Sådan en tur kan sgu også slå mig ud, haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *