Når jeg først begynder på en bog..

Argh. Undskyld at der er gået så længe uden indlæg her på bloggen.. Eller ikke undskyld, for det er jo sådan det er.. Men det er egentlig ikke fordi jeg ikke har noget at skrive om. Faktisk en masser, tværtimod.

Men det er fordi jeg begyndte på en ny bog i sidste weekend – eller, jeg begyndte på en bog og fandt så efterfølgende ud af at det var en del af en serie på 5 bøger (og af det, klappede jeg sgu lidt i mine hænder – flere bøger, jatak!) After hedder serien. Og jeg er typen, at når jeg begynder at læse (og det så virkelig fanger mig), ja så har jeg virkelig svært ved at lægge bogen fra mig. Som i VIRKELIG svært. Så hver gang jeg har haft 10min., hvor jeg ikke lige har vidst hvad jeg skulle lave.. Ja, så har jeg læst og læst.

For helt ærlig ikke? Så er det en skide god serie! Da jeg begyndte på den, troede jeg det ville være noget lort. Men nu har jeg læst alle 5 bøger, mere end 1000 sider på en uge og jeg blev så sur da den var færdig. For helved! Altså, det var en god slutning og sådan, men så var bogen jo for pokker færdig. Argh. For det er sådan med mig, at jeg læser åndssvagt hurtigt; så før jeg når at se mig om, så er bogen færdig. Et åndssvagt dilemma; skal jeg læse hver aften? Hvis jeg gør så er bogen hurtig færdig? Men kan jeg lade være med at læse hver aften? Nej, selvfølgelig kan jeg ikke det.

Og så for at det ikke skal være løgn, havde jeg i sidste måned besluttet mig for at jeg jo ikke brugte Storytel ret meget og at jeg jo derfor lige så godt kunne afmelde det. Men så begyndte jeg jo på serien.. For helved. Og så var jeg jo nødt til at få det igen, så jeg kunne læse bøgerne færdig. Det er jo klart.

Men nå. Det var egentlig bare lige et lille pip jeg ville komme med. Jeg er færdig med serien, men er – selvfølgelig, nu hvor jeg igen har storytel – begyndt på en ny bog. Eller, ny og ny. Det er “måske en dag” af Colleen Hoover, som jeg har læst før. Og jeg tror faktisk næsten det er min yndlingsbog. Så kender du den ikke, så kom igangigang med at læse!

Har i gode bud på hvad næste bog jeg skal læse mon skal være?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *