Sommervejr er kjolevejr

Dette er et sponsoreret indlæg.

Ej, altså! Nu var jeg lige blevet så glad; for nu var det endelig blevet varmt i vejret, så man ikke behøvede at pakke sig ind – men hvad sker der så nu? Ja, der er det pisse koldt igen. Øv! Og så både tordner og regner det..

Men nå. Det var bare lige lidt brok, for jeg vil altså gerne have 20+ grader igen, snart. Jeg er ret pjattet med sommervejret, for det er en god anledning til at gå i kjoler (og nederdele, og shorts for den sags skyld) – og jeg synes det er så fint. Jeg går faktisk ikke ret meget i kjole, men jeg vil så gerne! Jeg elsker det! Faktisk så var det ovenstående billede det ENESTE billede jeg kunne finde på min telefon af mig i kjole.

Og der er jo så mange gode bud på fine sommerkjoler. Kender I siden Katoni.dk? Hvis du fx søger på “slå om kjoler”, så findes der på siden en masse kjoler fra forskellige webshops. Så man har faktisk rigtig mange forskellige mærker samlet ét sted. Hvis det ikke er smart, ja så ved jeg snart ikke. Lige nu har de fx samlet slå-om-kjoler fra 20 forskellige butikker – og jeg har da i hvert fald fundet et par stykker jeg skal have set nærmere på.

Jeg synes faktisk det er ret smart at have det samlet på en side; så istedet for st skulle lede på forskellige webshops, ja så er det nok st kigge et sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *