Gæt hvor vi har været henne..

Ej, det er næsten pinligt at skrive at vi igen (igenigenigen) har været afsted. Og det er ikke fordi jeg vil skrive om hver gang vi er afsted, for det ville sgu godt nok være ret ensformigt i længden. MEN! Der er mening med galskaben. I fredags var Matti og jeg afsted i Blåvand Minizoo (surprise!) med en veninde og hendes to børn. Vejret var lige til det og ungerne hyggede sig! Og traditionen tro; så sluttede vi selvfølgelig af med madpakker og en is.

.. Det jeg egentlig ville med indlægget var, at jeg jo i dette indlæg skrev at Matti havde hilst på slangen Tulle på 41(!!)kg. Den var også fremme denne gang, hvor jeg fik et billede af banditten. Prøv lige at se hvor stor den er! De skulle også være to dyrepassere for at løfte den, men det tror da fa’en.

Okay.. Det var bare et lille ubetydeligt indlæg. Men ville bare lige vise jer slangen Tulle! Matti er ret betaget af dem, men nej.. Vi skal ikke have sådan en derhjemme. Han må få sit behov stillet derude, haha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *