Der laves donuts!

Dette er et sponsoreret indlæg.I tirsdags havde jeg tidligt fri, Matti var i børnehave og Claus på arbejde – og jeg havde sådan en lyst til at skulle lave noget i køkkenet. Det er super hyggeligt at have Matti med, men nogengange er det altså også afstressende og rart at være derude selv. Jeg har fået nogle flere ting tilsendt fra coolstuff, som jeg selvfølgelig var ret ivrig efter at komme igang med at prøve!

Jeg brugte min tirsdag på at forsøge at lave sådan nogle mini donuts i sådan en fancy KitchPRO Mini Donut Maker. Det er første gang jeg brugte den og ærligt, så skulle der lidt øvelse til. For man skal helst ikke ramme midten – for en donut skal der jo være hul i. Haha. Men det gik – og efter et par forsøg som ikke gik helt efter planen, så synes jeg faktisk jeg slap ret godt afsted med det.. Det er jo faktisk lidt ligesom når man laver pandekager, den første bliver aldrig særlig god.

Da jeg skulle lave min donuts dej brugte jeg blandt andet denne smarte KitchPRO Digitale køkkenvægt. Det er en vægt sammensat med et målebæger – og jeg synes faktisk det fungerer virkelig godt. Man kan hælde det i man skal måle (fx 100g mel) og hvis man så ved man også skal tilføje 50g smør? Ja, så starter du bare vægten og tilføjer det. Jeg synes altså det er ret smart! Og når den er brugt, kan man snildt klikke bægeret af og vaske den op. Faktisk forstår jeg slet ikke at vi ikke har haft sådan en før; herhjemme giver det i hvert fald god mening at bruge den.

Og så fik jeg lavet nogle donuts. Det kræver helt sikkert et forsøg (eller ti) mere før jeg er helt tilfreds. Opskriften var jeg ikke så vild med.. Den havde jeg fundet via google. Så hvis I har en fantastisk donut opskrift, så kom endelig med den! Disse smagte virkelig godt, men var meget gummiagtige. Min mor foreslog faktisk om man kunne bruge en vaffelopskrift? Jeg aner det ikke, men det er da et forsøg værd.

Nå, men begge dele er fra deres KitchPRO sortiment, som jeg btw er ret pjattet med – og hvor både yoghurt-koppen og skub-op-isene også er fra. Jeg synes der er ret mange smart ting derinde – er der noget du tænker kunne være noget for dig? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *