Yoghurt, to go!

Dette er et sponsoreret indlæg!Jeg har fået fingrene i lidt mere fra coolstuff, som jeg lige vil vise jer! Det her er dæleme smart! Jeg har fået fingrene i sådan en KitchPRO Yogurt Cup, som jo er sådan en “kop” til yoghurt togo – og jeg ved godt at opfindelsen ikke er ny, men jeg synes virkelig den er lækker!

Når jeg er med til at åbne børnehaven om morgenen, så er der altså ikke altid tid til morgenmaden hjemmefra (eller jo, det er der nok.. hvis jeg gad stå tidligere op, hehe), men når det lige skal være hurtigt og den skal med på farten, er det her altså smart og så er der lige til en portion i den.

Jeg får HUSK hver morgen – og jer der selv spiser det ved, at hvis man fx kommer det i yoghurt og lader det stå lidt, så bliver det helt som tapetklister – og det er virkelig ikke lækkert at spise. Derfor er det her jo mega smart! Jeg kan have min yoghurt med i denne, og også have HUSKen og muslien med ved siden af – og så er det stadig frisk og knasende når jeg skal have det! Smart smart.

Og faktisk, så kan man jo også sagtens bruge koppen til andet end yoghurt. Jeg har fx haft den med på arbejde med lidt “eftermiddagssnack”. Her havde jeg lidt skåret frugt med og vanilleyoghurt i toppen. Men faktisk vil den også være ret god til en lille portion salat. I toppen ville man jo så kunne komme dressing i fx. Faktisk er den også ret GENIAL til koldskål med kammerjunker, det synes Matti og jeg i hvert fald.

Faktisk har Coolstuff lavet en kategori med en MASSE lækre køkkenting – jeg har også fået fingrene i andre ting fra deres KitchPRO kategori, som jeg GLÆDER mig til at vise jer på et andet tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *