Godt vejr er is-vejr!

Dette er et sponsoreret indlæg!Det er lidt typisk. Hvis Matti har gang i en god leg i haven, så har han sjældent tid til at huske at få noget at drikke. Men at få en is? Ja, det er der sjovt nok altid plads og tid til. Og vejret har jo været fantastisk de sidste par dage; så det har selvfølgelig betydet is! Og Matti har “arvet” (ej, det hedder det vidst ikke) fra sin mor, at han er helt åndssvag vild med is – og vi kan seriøst spise is hele tiden, altid. Men det er bare ikke så skide sundt, så det her er altså et godt alternativ – og langt hen af vejen, så er is is. Coolstuff har lavet disse KitchPro Skup-op-is-forme, som vi har fået fingrene i – og som er et hit herhjemme!

Jeg havde Spiderman med i køkkenet i sidste uge, hvor vi lavede de her skub-op-is – så de var klar til der kom en varm dag! For tit er det jo at man kommer i tanke om isene NÅR vejret er godt, så det er om lige at få det fikset inden; det er heldigvis super nemt at lave og så kan de varme dage bare komme an! Matti var med hele vejen og synes det var rigtig sjovt. Det er silikoneforme, så da jeg gav Matti en i hånden MED saftevand i.. Kan I så gætte hvad der skete? Jep, han trykkede selvfølgelig på den så der var saftevand i hele køkkenet. Great. Så vi ændrede ret hurtigt strategi, så han hældte saftevandet i imens jeg holdte formene – og det fungerede super godt.

Men nu jeg nævnte det med at de er lavet af silikone, så synes jeg faktisk det er ret smart. For når man tager dem op af fryseren, så kan man “vride” i dem og så løsner isen sig og så er de klar til at spise. Så det er ikke ligesom de der andre nogle, som man skal “varme” lidt og trykke på for at få op.. og det bedste ved det hele? Matti kunne selv!

Jeg har sagt det før at jeg synes at coolstuff har nogle ret fede ting. Det er jo også derfra vi har fået foderbrættet (som stadig er et hit herhjemme!). Selvom det her er et sponsoreret indlæg, så er det noget jeg bestemt ville købe selv. Det her er fra deres KitchPRO sortiment – og der er virkelig mange lækre køkkengadgets der! Jeg har andre lækre ting derfra som jeg nok skal vise jer en af dagene!

Nu håber jeg bare på at sommervejret er kommet for at blive – så vi kan få spist nogle flere is!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *