Så kan vi følge med når fuglene spiser!

Dette indlæg er sponsoreret.På mit arbejde har vi sådan nogle smarte transparente foderbrætter til at sætte på vinduerne – og jeg synes det er skide smart! Det giver en mulighed for at kunne kigge på fuglene udenfor, imens man sidder indenfor og laver noget – og børnene synes det er skide spændende!

Så da jeg så at coolstuff.dk havde sådan et foderbræt, klappede jeg i mine små hænder! Sådan en blev jeg nødt til at få fingrene i. Matti (og Claus for den sags skyld) elsker dyr – og de er begge så nysgerrige og interesserede at de med garanti vil kunne bruge MANGE timer på at snakke om fugle.. Ja, de er nok lidt nogle nørder på det område. Haha. Men jeg tænker at hvis man bare er lidt fugle-interesseret – eller har børn! – så er det her altså en sjov ting. Børnene i børnehaven er meget optaget af det – og jeg er sletslet ikke i tvivl om at det bliver Matti (og faren) også.

Så da jeg hentede Matti fra børnehaven igår nåede vi næsten kun hjem, før Matti gerne ville give fuglene mad. Jeg er mega fan af sådan nogle aktiviteter her, hvor Matti kan være med hele vejen; han var med til at fylde brættet op med fuglefrø, han var med til at sætte den på vinduet og nu er han mega interesseret i at fuglene skal spise maden (han har en fantastisk alder til sådan noget her!).

Vi har valgt at placere brættet på vinduet i køkkenet, så vi kan “følge med” når vi sidder og spiser – og fordi vi her bruger rigtig mange timer. Da vi havde siddet og kigget på den i noget der ligner 10min (for vi skulle jo se fuglene spise!) konstaterede Matti at fuglene nok var taget hjem.. Og det havde han nok ret i. Så vi prøver igen i morgen! Og jeg sidder klar med telefonen, så jeg kan få taget et billede når den første fugl indvier vores foderbræt, haha. Og så overvejer jeg lidt om en bog om “havens fugle” kunne være en gaveidé til Claus – gad vide om man kan få sådan en i en “børne udgave” så Matti også kan være med?

Det er ret smart at det bare er sat fast med gummidutter, så den er nem at tage af når der fx skal vaskes vinduer. Coolstuff har en kategori på deres webshop med udendørs ting (Utenu hedder kategorien); her er blandt andet det her foderbræt (som du kan få fingrene i lige her), men også andre ret så smarte ting. Tag da et kig!

—————————-

Husk at du også kan følge min blog på Facebook og Instagram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *